Together we are...

Saturday, February 20, 2010

Sepagi dengan mereka dan bola tampar.

DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PENGASIH LAGI MAHA PENYAYANG..
 Penat woo training bola tampar sepagi.. Ye ke penat erk?Hehe.. Dari pukul 7 turun sampaila pukul 11. Semangat betul kami. Hehe. Isnin ni da mula match. Hmmm...layan ajer. Yang penting penglibatan ada. Menang kalah lain cerita. Walaupun kebarangkalian untuk kalah tu tinggi.Haha..Tapi ku cuba optimis dan fikir positif. Classmate yang lain? Best aje dengan mereka. Syok la enjoy dengan mereka semua. Masing-masing take care each other kan. Dalam bab belajar, kira kelas saya-Fizikal 24 agak top ranking juga. Mudah-mudahan dalam bersukan pun boleh catat nama. Amin. Dah beberapa jam bermain, lelaki-lelaki kelas kami turun sekali. Mengajar kami teknik-teknik yang berkaitan. Saya tiada ketika ini. Tengah merakamkan video untuk projek BI dengan ahli kumpulan yang lain.  Lepas kami settle dengan video tu, join mereka bermain. Di bawah panas pagi, semangat untuk berlatih tu tetap ada. Dengan kehadiran kawan-kawan dari kelas lain, padang jadi agak meriah pagi ni. Hihi... (mungkin selama ni memang meriah kot.aku jer selalu menyepi dlm blik hjg minggu..wawawa....) Berlatih punya berlatih hinggalah semua dah balik. Yang tinggal hanyalah gadis-gadis kelas saya. Punyalah semangat tu. Tapi memandangkan kami tiada masa yang cukup untuk berlatih sebelum ini, hujung minggu inilah sahaja kena dikorbankan. Petang ni sambung semula. Respek la kat korang semua sanggup berkorban masa dan tenaga semata-mata kerana pertandingan bola tampar ni. Menang kalah kita tolak tepi. Yang penting semangat dan perjuangan kita semua dalam mengharungi hidup ini yang penting. Semua itu yang akan membangkitkan satu kenangan dan momen pahit manis yang sukar dilupakan satu hari nanti. InsyaAllah.

nis: takda masa nak bikin idea yang mantap.sekadar menulis apa yg dilalui seharian..moga-moga boleh dijadikan perkongsian utk semua.

Wallahu'alam~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...