Together we are...

Monday, November 15, 2010

Singgah sekejap jer...xleh lama2..hehe...

DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PENGASIH LAGI MAHA PENYAYANG..

Entah sebab ape kan.. Masa yang ada selalu terbatas. Dah terlalu lama nak update blogs ni. Tapi selalu tertangguh. Ada je halangan2 dari menghadap blogs ni. Hinggakan ada yang bertanya dah berhenti menulis ke.. Hehe.. Menulis tuh salah satu hobi saya. Jadi mana mungkin boleh dilupakan kan? Cuma..yelah. Sejak habis matriks dan menginjak ke alam universiti ni, masa begitu mencemburui saya. Ye ker? Hihihi.. So, dah banyak termiss beberapa bingkai kehidupan yang lepas. InsyaAllah,jika ada kelapangan, semua itu akan saya flash back semula.. So, niat pada semester pertama di u, konon nak fokus. Paling x, cube dapatkan anugerah dekan tiap-tiap semester. Tapi, nampaknya angan-angan tinggal angan-angan jer. Terduduk. Final exam sem 1 da hampir. Only 70% yang saya dapt fokus pada kali ini. Tu pun makin berkurang sejak di akhir2 semester. Takpe. Next semester, lakukan anjakan paradigma ok. =)
                Campus life? Sesuatu yang sukar saya mengertikan. Melihat cara orang lain dengan gaya masing2, kadang2 saya tersenyum sendirian. Terlalu jauh saya dengan dunia mereka. Kebebasan mereka tak sama dengan kebebasan yang ma dan abah bagi pada saya sebaik sahaja saya habis tingkatan 5 sampai sekarang dan insyaAllah, sampai bila2. Dan saya takkan menghancurkan kepercayaan itu. ^_^
             Banyak benda nak cakap Tapi..kena g wat agar2 cermin tok Kakya. Dah amek upah dulu, tapi bendanya tak siap lagi. Hehe.. So, insyaAllah. Will be update soon. Dan akan make-up blogs ni supaya lebih menarik sesuai dengan gelaran budak IT. Hikhik... Tapi tak tahulah bila. Sebab dalam minggu study untuk final semester 1. Wish me luck k?
             Mungkin lepas habis exam nanti, baru update semula. Yap! Itu jawapan yang saya sangat pasti. Hihi.. So, just contact me at fb.(yg ni hari2 online.insyaAllah,wlupun skejap.) Sory sebab x sempat nak post entry yang menarik. Just singgah je sekejap....Tata~
final semester 1.

nis: happy birthday diucapkan kepada seseorang yang selama beberapa minggu ini hadir dalam hidup saya dan berikan sedikit kisah baru yang mengundang beberapa momen, walaupun pada hakikatnya lebih banyak pahit saya terima dari manisnya sebuah perhubungan. apapun, semua itu bagi pengalaman dan pengajaran buat saya pada masa akan datang. love like this! itulah persahabatan dalam sebuah perhubungan~

Wallahu'alam~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...