Together we are...

Thursday, December 23, 2010

Melawan kesepian.

DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PENGASIH LAGI MAHA PENYAYANG..

Firstly,saya nak minta maaf kepada yang mengajak saya join mana-mana contest.Masih tiada minat untuk ke arah itu dan cuba memahami semua itu.Hehe.So,memang saya takkan peduli dengan semua tu.Kepada yang ada bagi award pada saya di blogs masing-masing,terima kasih saya ucapkan. =)
Second,berdiam diri adalah lebih baik daripada dikatakan memberi sebarang alasan.Jadi,dengan rasa yang saya tak tahu apa penerimaan insan-insan yang berkaitan,jutaan kemaafan daripada saya andai tidak dapat terlibat dengan sebarang aktiviti selepas ini.I've think about it.No ones understand but only me can make a change and I want to know whether it is become better for me or not.Something happen before make me realize what I must to do.Fullstop.I've decided on it.
Last but not least,to lost someone who cares and love you is never unexpected.Bila dah kehilangan buat selama-lamanya,baru terasa kewujudannya selama ini.Betulla ada ayat mengatakan,sayangi mereka yang menyayangi kamu lebih dari kamu menyayangi orang lain.Sebabnya..orang yang menyayangi kita lebih menghargai diri kita sebenarnya.Kisah ini mengajar saya sesuatu.
Last,tiba-tiba jumpa lagu ni dalam facebook seorang teman.Seribu satu kisah bermain di minda.Segala urat saraf berselirat dan akhirnya tiada apa yang kekal.Yang tinggal hanyalah kenangan dan pengalaman.
Apapun yang terjadi
Berjalanlah tanpa henti
Air mata tertahan
Waktu untuk dijatuhkan

Nanti kita kan tahu
Betapa bijaknya hidup
Sepahit apapun ini
Pelajaran yang berarti

Semoga kepergianmu
Tak akan merubah apapun
Semoga mampu kulawan
Kesepianku

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...