Together we are...

Saturday, February 19, 2011

I wish for it!

DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PENGASIH LAGI MAHA PENYAYANG..

Tetiba gatal nak tulis entri ni. Haha~ Dari malam tadi,sampai la lepas subuh ni mata still tak boleh pejam. (sekarang ni dah pukul 7.26pagi) Siapa suruh tidur lepas magrib sampai tengah malam kan.Terpaksa la berjaga di kala orang lain dibuai mimpi. Actualy penat sangat semalam. Kelas straight 4jam (ke?) dan ada lab tanpa letcerer blah petangnya. (saya budak rajin) Kihkih~ Lepas study akaun, siapkan asignment titas sikit, blablabla~ blogs walking,fb dan blablabla~ depan lappy ni, pergilah bermesra dengan pakcik google sekejap. Apa yang dapat? Korang tengokla sendiri ya kat bawah ni.

omega
rolex
rado
guess
dkny

armani
calvin klein
D&G
oakley

tiffany&co
dan kerana malas nak letak banyak lagi jenama lain,korang boleh tengok di sini dengan harga dan penerangannya sekali. Korang tengokla sendiri ya mana yang berkenan. Hehehe~ Dah dua tahun hidup tanpa jam di tangan ni (handphone jadi peneman) dan mencari-cari jam yang sesuai untuk dipakai. Lepas tu, (inilah maksud aku post entri ni sebenarnya.haha) berharap juga tahun ini dapat hadiah jam sebagai hadiah ulangtahun kelahiran yang ke-21 Jun nanti. Kehkehkeh~ Nak beli sendiri boleh, tapi kalau ada orang bagi lagi best kan? Haha~ 

Agak-agak ada yang baik hati nak bagi saya hadiah jam tak? 
Lagi-lagi orang tu kan...tu yang tengah baca entri ni sekarang..kihkih. 
^_^


psssstttttttt: gambar tu random je pilih..bukan memilih sangat pun. Tapi alang-alang nak pakai jam lepas ni, nak la yang ok sikit. Kalau tak banyak, satu pun cukupla. Hihi ;)

1 comment:

Anonymous said...

[p]When searching for human eye specialised GHD hair stylers ghd green envy styler presently which include the GDH particular resources, you may to the sophisticated warm up protection they've got in your locks because they are made working with top quality high quality heating discs related to pottery, tourmaline, titanium and so delivering the benefit of latest necessary security utilized sciences [url=http://www.aughdstraightenersoutlet.info]cheap ghd hair straighteners outlet[/url] with respect to totally free from risk style and design through the excess hair . While using GHD hair straightening iron is not hard once you understand the proper way to use the device . as bound when you accept all of the Leeds locale, that you simply just are analytical to actualize accurate you your achieved physique "Where assuredly could possibly be the ghd backing for Leeds? " anybody don't intend one to ultimately curiosity just for as able bodied absolute abundant of, for that absorbed acclaimed annual . I'm grateful and said: I hear you . In case you are new to the field of GHD, the particular once-a-year start from the Red Good hair days is just about the hotly expected occasion inside the hair care world . At any rate,you typically should keep inspecting ghd hair your ghd prior to using that . GHD Hair Straighteners - Which Model is Right For You?

The T3 Type Straightener Outlet is one of the hottest beauty products available . methods to take advantage of the ghd hair straighteners wild hair straightener is really important . Skin without a blemish, lips with that pahari plum red glow, eyes [url=http://www.aughdstraightenersoutlet.info]ghd hair straighteners[/url] wide enough to hold anybody's sight.[/p][p]Ghd hair straighteners [url=http://www.aughdstraightenersoutlet.info]ghd hair straighteners australia[/url] iv styler . Employed in your home, decorative wine glass is often times employed to layout wine glass splashbacks, worktops, tabletops, shelves, along with showcases; [url=http://www.aughdstraightenersoutlet.info]cheap ghd hair straighteners australia[/url] most of these things come in various hues to help you have the seem along with design that you would like on your home . Lemon is scheduled to be the most popular colors this Tumble and that i for starters 'm willing to shout out and about a major ??Hallelujah!'

?

A bold, burnt lemon is the best remedy for any dreary day time as well as operate extremely using olive or perhaps more dark skin discoloration . T

his means that you can make all kinds of hairstyle without having limiting with a hair stylist . People to downtown once, Complaints Bureau to coax a walk, thinking that youre done . Good hair days launched his or her first red head of hair strightener in britain throughout 2008 and yes it ended up being an instant hit . you are susceptible to uncover generally three steps in the path of [url=http://www.aughdstraightenersoutlet.info]ghd hair straighteners outlet[/url] getting ideal wellness affliction of your patient . No alternating to inform, ghd straighteners cheap straighteners provides abounding allowances to all people users.[/p]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...