Together we are...

Saturday, December 31, 2011

Peperiksaan Akhir dan Tahun Baru.

DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PENGASIH LAGI MAHA PENYAYANG..

Esok dah 1 Januari 2012.
Azam aku tahun 2011?
Alhamdulillah, salah satunya tercapai.
-tak nak makan maggie-
hehehe.
Jutaan terima kasih buat kawan-kawan dan family yang support aku,
dan memahami selera aku say-no-to-it. Heeee~
Azam aku yang lain?
Alhamdulillah...Cuma aku tak nak cakap tentang itu.
Rahsia kerajaan. Haha~
So, untuk azam 2012...
Aku tak nak cakap. Hujung tahun nanti baru aku bagitahu tercapai ke tidak. Kihkih~
Yang penting sepanjang 2011, macam-macam berlaku.
Dan aku sangat berterima kasih buat mereka yang bersama aku,
mengharungi suka duka dalam tahun ni.
A lot of thanks to my trust friend coz be with me along this year! :)
Actually nak post entri ni sebab nak bagitahu korang,
aku nak final exam untuk semester ni bermula 2 Januari. Pray for me ya. Thanks.
Kalau orang lain berbelah bagi dengan final dan new year,
bagi aku tiada apa bezanya pun. 
Aku tak pernah celebrate pun macam yang selalu orang lain celebrate.
Paling tak pun, tengok kat tv.  Ya, aku suka tengok bunga api tu. Cantik!
Dan paling best, tidur je menjelang tengah malam tu. Hahaha~
Apapun, doa akhir tahun dan awal tahun tu lebih penting.
Dan solat sunat akhir tahun dan awal tahun serta tazkirah dan lain-lain.
Kan lebih barakah hidup kita dalam acuan Islam.
Ok lah. Nak sambung study. Mungkin lepas final nanti baru aktif semula. Mungkin lah. Kehkeh.
Hingga jumpa lagi ya di entri lain. Tata~ ^^

Ni jadual final exam aku. Sedih rasa mula awal, habis lambat.
Roomate aku 12hb da habis. Takpe2. Terima dengan hati yang terbuka. Lalala~


SEMOGA BERJAYA BUAT SEMUA KAWAN-KAWAN YANG AKAN MENGHADAPI PEPERIKSAAN AKHIR.
BITTAUFIQ WANNAJAH. SALAM IMTIHAN BUAT SEMUA~ =)


* * * * ** * * * ** * * * ** * * * *
Each moment with you is just like a dream to me, that somehow come true and I know tomorrow will still be the same because we've got a life of love that won't ever change. Thanks friend! ;)


2012 hope will create new memory..thanks coz be my friend..:)
* * * * ** * * * ** * * * ** * * * *


aku jatuh hati dengan lagu Cinta Kita. ayokkkkkkkkk! tak tahu.
mungkin boleh bagi kat MyHoneyStar lepas genap Menanti Cinta kelak.
tapi sekarang ni mungkin sesuai lagu I Gotta Find You.
ok, dua-dua lagu merepek. kuikui. 


FOR THE REST OF MY LIFE
^.^

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...