Together we are...

Monday, January 09, 2012

Aku Menghitung Hari. Untuk Apa?

DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PENGASIH LAGI MAHA PENYAYANG..

Kahwin? Please.. Tolak tepi ok! 
Aku menghitung hari nak balik rumah.
Menantikan final exam untuk semester ni berakhir.
Dan menikmati cuti semester di kampung dan tempat yang telah dirancang.
Nak bersuka-ria dengan kawan-kawan.
Dan macam biasa nak melupakan seketika Batu Pahat yang penuh memori ini.
*tettttttttt. siaran tergendala*
Nak main dengan anak-anak buah.
Mereka dah semakin nakal,
dan aku boleh ber'wrestling' dengan mereka. Hehe.
Durani dan Afiq Al Amin, waiting for Cikni ok!
Tak lupa juga Daniel, Aiman, Irfan dan Damia.
Dan yang terbaru, little boy Ashraf Al Amin. 
Sangat teruja bila ma MMS gambar dia.
Aku memang suka budak kecil
No doubt!
Even adik abang jual goreng pisang depan bengkel tu pun aku suka kacau.
Dia sangat comel. Tapi bukan abang dia ya!
Hingga abang tu selalu cakap kat aku,
"Adik takda hari ni."
Hahaha~
See..ke'excited'an aku sangat terserlah dengan budak kecil.
Semua orang maklum dengan sifat keibuan aku ni. Lalala~
Ok, tu je nak cakap. 
Tangan aku gatal nak menaip hari ni.
Penat dah asyik tengok kalendar menantikan 20 haribulan.
Lagi 11 hari. Tapi serius terasa lamaaaaaaaaaaaa...

Ashraf nak tidur..bak kata nenek. 

update picture:-
Ashraf nak mandi tengahari tadi.
Mata sepet macam umi dia. Kihkih~


Thanks to mom sent me Ashraf's pictures...
Love you always!

~TATA SEMUA~
^.^

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...