Together we are...

Sunday, March 18, 2012

You're my hero dad!

DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PENGASIH LAGI MAHA PENYAYANG..


Ya Allah! Ampunilah bagiku segala dosaku dan juga dosa dua ibu bapaku dan kasihanilah mereka keduanya sebagaimana mereka memelihara dan mendidikku di masa kecil. 

Ya Allah! Aku sayangkan dia melebihi lelaki lain dalam dunia ini. Bagilah kekuatan padanya supaya aku juga terus kuat kerana dia sumber kekuatan aku selama ini. Dia lelaki yang mengajar aku erti hidup ini. Tabahkan hatiku dengan ujian ini di saat aku berjauhan dengannya. Dia sangat bermakna buat kami semua. We love you so much abah! 


"kuatkan semangat..
die mesti tak suka tengok family dia sedih..
i pernah praktikal kan..
pakcik ni tak pernah datang hospital..
selama ni dia sakit dia tahan je..
bila dah betul-betul teruk baru dia nak datang hospital..
i tanya dia..
kenapa buat macam tu..
dia jawab..
dia boleh tahan sakit tu..
tapi dia tak boleh tahan tengok orang-orang yang dia sayang sedih kerana dia sakit..
die lebih rela sakit dari tunjuk die sakit 
sebab tak nak orang-orang yang dia sayang sedih..
i'm speechless...
u need to smile..
tu yang bagi abah awak semangat.."


##Hajjar & Ira, thanks untuk perhatian dan kata-kata semangat!
##kamu, even berjauhan, thanks ada di sisi saat suka-duka saya selama ini! 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...