Together we are...

Monday, April 16, 2012

Sudah cukup sudah~

DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PENGASIH LAGI MAHA PENYAYANG..

Seminggu cuti dah berlalu. Dalam suka ada duka, dalam ketawa ada tangisan. Apapun, hidup kena diteruskan. Yang berlalu biarkan pergi. Yang mendatang, moga-moga mendapat keberkatan daripada Allah. Amin.

Naik cuti ni, test dan projek memang sedia menanti. Senyum tak perlu kata apa-apa. Gembira, dah tak sekelas dengan dia. Cuak, dengan subjek Data Communication and Networking. Benci, bila pakcik bas ganggu ketenteraman aku. Suka untuk sebab yang terlalu banyak. Hehehe. :)

Bila dah jauh, confirm rindu! Rindu pada family lah kan. Tadi abah hantar ke bus stand. Seronok! Thanks to Allah untuk kesihatan abah. Then, bila tengok video Afiq yang aku rakam, tersenyum sendirian kat sini. Durani je tak sempat jumpa sebab dia kat rumah wan dia. Kids always make me keep smiling. Bila lah nak dapat anak sendiri kan. Eh? Heeeeee...

Tak sabar nak balik rumah lagi walaupun baru datang sini. This June have wedding at home after 2 years from Kakya's weddings. Special month tu Jun. Ehek! Guess what? Hopefully, tahun ni boleh celebrate birthday kat rumah with ahli baru dalam family. Kak Sara, welcome to our family! Hihihi~

Love story? Tentang orang lain, aku masih bercerita dan mendengar. Macam biasa, nothing to tell you about mine. Hati yang tawar bertambah tawar. If I say like, it doesn't means love. If I say love, please make sure you know what kind of the love. But you guys, always misunderstanding it. Please, I'm not in love with anyone. Not even you yang kaya raya, kacak or what so ever yang lain. I'm not ready yet for love! Or maybe  I'm done with something called love. Haha. One fine day, I'll be in love again. But not now. I have aim for my life, to achieve my dreams, to fulfil my dreams. Friend is a friend. Lagi-lagi kalau dah terang-terang kau sekelas dengan aku atau muda dari aku, memang takdanya aku nak jatuh cinta kat kau. Okey, to be clear, I'm waiting for Encik Tulip. Descriptions tentang Encik Tulip tu, hanya orang-orang tertentu je yang tahu. Noktah!

Lagu One Direction bertajuk What Makes You Beautiful sentiasa kedengaran dari handphone roommate. Means? Malas nak fikir banyak. Adehhhhhh!

Kau dah berubah? Do I care? Yes, as a muslim. Tapi it's your choice. Do whatever you want! Moga dapat cari diri kau yang sebenar.

Header blog dah kena tukar baru. Dah tak sesuai kot dengan keadaan sekarang. Kakaka~

Medical check-up?? Entah bila nak buat. Zzzzzzzzzzzzzz.....

Tak susah pun nak melepaskan sesuatu bila hati dah nekad dan tekad!

##happy birthday Yen, my bestfriend forever! the third wish from me. hehehe... may Allah bless you always. sweet 22! dengan kau juga boleh gila2..no heart feelings and hard feelings! terbaiklah bro!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...