Together we are...

Tuesday, June 05, 2012

Durian.

DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PENGASIH LAGI MAHA PENYAYANG..

Just got this picture from big brother. Haha~ 

Semuanya gara-gara post gambar-gambar kat facebook tapi tak jumpa cari gambar durian. Bila tengok gambar ni, memang lagi membuatkan aku nak balik rumah. Tapi tak risau sangat. Kali ni, insyaAllah aku dapat makan durian fresh dari ladang. Hehehe~ 

Semester break just around the corner..Yippie!
exam tak start lagi lah.dah fikir cuti kan.haha!

Masih ingat lagi ayat abah.
Tanam pokok durian bukan untuk orang lain. Untuk kami semua juga.
Yes, I am really thanks to abah for that!
Sebab selama aku hidup, durian abah tetap the best ever.
Makan durian lain pun rasanya lain dan tak berapa best. Hehe.


Gambar lama : Aliff Aimman is watching the durians.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...