Together we are...

Tuesday, July 24, 2012

Demam+Selsema pada 4 Ramadan.

DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PENGASIH LAGI MAHA PENYAYANG..

"Assalamualaikum. Ma mana?"
"Ha..salah nombor ni."
"Cepatlah. Tak larat ni."

Suara lelaki di belakang.

"Ada orang salah nombor."
"Hello, ha nak cakap dengan siapa?"
"Bagi lah fon tu kat ma."
"Siapa? Tak kenal..tak kenal."

Sampainya hati abang dan adikku..
Mentang-mentanglah suara tak macam biasa sebab demam,
main-mainkan aku lak. Sobs~

Namun sebaik dengar suara ma,
alhamdulillah, rasa lega dan terbang segala masalah rasanya. Hihi~
Rupanya ma dan adik bongsu pun demam juga.
Hmmmmm... T.T

*****

Cakap kat Fika, aku demam. Dia pun balas..makan ubat! Hehe~
Kalau TF tahu dia akan suruh pergi jumpa doktor. Kakaka~
Hari tu pun baru nak selsema dia tak bagi makan panadol,
tapi pergi jumpa doktor.
Kalau yang ni dia tahu demam dan selsema,
hehehe~ Memang treat aku as a patient terus rasanya.
Dah takda talian hayat. Kihkih~
Apapun, terima kasih kerana mengambil berat tentang saya.

XoXo~


##hari ni dah 4 Ramadan 1433H.
Dan alhamdulillah dapat berpuasa penuh satu hari walaupun badan totally rasa lemah. ^_^

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...