Together we are...

Sunday, February 10, 2013

Cuti Semester.

DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PENGASIH LAGI MAHA PENYAYANG..

Maaf sebab dah lama tak update. Cuti sebulan, tapi... Hmmmm.

Off to Shah Alam
Kem Sinergi di Melaka
'Housewife'
Mem'busy'kan diri dengan something yang dipanggil 'kehidupan'
Masa dengan family
Rumah tengah renovate
Babysitter
Maraton baca buku
what else?

Apapun, kat twitter or facebook still aktif.
Sebab online kat BlackBerry bukan laptop.
(alasan kan?tp memang berblogging thru my laptop je.tak best even guna pc rumah or laptop lain)

Jemputan demi jemputan diterima. 
Khabar berita gembira kerap singgah di telinga.
Majlis tunang dan majlis perkahwinan.
Memang soalan akan ditanya;
KAU BILA LAGI?
Dalam hati, "esok!" Haha...
Allah knows.

So, nothing to do today. Online sekejap sebab hari ni off duty at home coz nak ke majlis tunang kawan. Dan kebetulan kerajinan nak on laptop. Cuma untuk entri-entri tertentu, akan di-update bila masa mengizinkan. Ini sekadar post untuk tatapan mereka yang merindui daku. (perasan!)

Have a great day, biiznillah.
May Allah bless.

"Terkadang hidup perlu menoleh ke belakang agar langkah kita ke depan tidak melakukan kesalahan kali kedua."

Aku yang masih dalam mencari erti hidup. 

Capai tanganku agar langkah kita bersama-sama menuju ke JannahNYA. Untuk kamu bakal pendamping hidup, kelak kau menjadi syurgaku. Aku mahu menjadi bidadarimu, bukan sahaja di dunia bahkan tetap bersama di akhirat nanti.




Ok, stop now. Mahu bersiap ke majlis tunang kawan. 
Moga bertemu di lain entri.
Assalamualaikum.
^_^

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...